Stubbfräsning

Har du en stubbe som du vill bli av med? Trädfällarn kan erbjuda effektiv borttagning av oönskade stubbar. Stubbfräsning är ett smidigt sätt för att bli av med ovälkomna stubbar. Istället för att gräva upp stubben fräser man bort den en bit under marknivå så att den sedan förruttnar naturligt, så att du kan använda marken till roligare saker. 

Kontakta oss för en kostnadsfri offert på 0702-19 37 42
.
 

effektivt och skonsamt

Våra maskiner tar sig fram nästan överallt. Maskinens smidighet och låga axeltryck gör att den kan operera i ömtåliga områden utan att gräsmattor och känsliga ytor körs sönder. Stubbfräsning är ett enkelt, effektivt och skonsamt sätt att avlägsna oönskade stubbar, då bara marken omedelbart runt stubben påverkas.

Trots maskinens storlek klarar den av att fräsa stora knotiga stubbar. Kostnaden för stubbfräsning avgörs efter antalet stubbar, stubbarnas diameter vid marknivå samt arbetsplatsens karaktär och framkomlighet.

Frässpån

I priset för stubbfräsning ingår inte bortforsling av det frässpån som lämnas i en hög där stubben ursprungligen stod. Önskar ni så kan vi givetvis även forsla bort spånet och återställa marken. Detta debiteras dock extra som ett tilläggsarbete.

Under stubbfräsningen bildas en mängd flis som är uppblandat med jord och småsten. Fliset kan med fördel läggas på rabatter, runt buskar eller som jordförbättring i trädgården. 

RUT-Avdrag

Sedan augusti 2016 ingår stubbfräsning i rutarbete som du kan få skattereduktion för.

VI ARBETAR ÖVER HELA GÖTEBORG MED OMNEJD.

KONTAKT
Trädfällarn Ytterstad AB
Margretedalsvägen 12
438 92 Härryda
 

0702-19 37 42
info@tradfallarn.se

FÖLJ OSS PÅ
Facebook

Copyright © 2016 Trädfällarn Ytterstad AB