Vi kan hjälpa dig med en trygg och säker trädfällning i GöteborG.

Innan man fäller ett träd görs alltid en grundlig bedömning. Vi undersöker trädets lutning, hälsa och den potentiella risk det utgör för omkringliggande byggnader. Vi använder oss av traditionell trädfällning och sektionsfällning.Uppdragets natur avgör vilken metod vi väljer. Vi som jobbar på Trädfällarn i Göteborg är specialiserade på att arbeta med avancerad trädfällning i tätbebyggda området och har en lång erfarenhet av detta.

Har du frågor eller fundering kring trädfällning är du välkommen ringa oss på 0702-19 37 42 eller kontakta oss via kontaktformuläret. 

 

Traditionell trädfällning

Om det finns plats och om säkerheten kan garanteras fäller vi trädet i ett stycke. Metoden används även i skogspartier, vid vanligt skogsarbete eller vid röjning av etablering av ny tomtmark.

Sektionsfällning

Vid trädfällning används olika tekniker. Om trädet står nära en fastighet eller annan känslig egendom används sektionsfällning. Det går till så att trädfällaren med speciell utrustning och teknik klättrar upp för stammen och kvistar av den för att sedan ta ned trädet i sektioner. Genom att fälla trädet bit för bit skonar vi omkringliggande byggnader, egendom, växtlighet och trädgårdar. 

VI ARBETAR ÖVER HELA GÖTEBORG MED OMNEJD.

KONTAKTA OSS
Trädfällarn Ytterstad AB
Margretedalsvägen 12
438 92 Härryda
 

0702-19 37 42
info@tradfallarn.se

FÖLJ OSS PÅ
Facebook

Copyright © 2016 Trädfällarn Ytterstad AB